Vipper Og BRYN

 

 

EVI forstår viktigheten av skjønnhet og velvære i livet ditt, og jeg er her for å levere tjenester av høyeste kvalitet. Bestill time i dag og opplev den ultimate skjønnhetspleien med EVI ARTIST LASHES & BROWS AS.

Evi`s tjenester 

 • Farging av vipper og bryn: Gi vippene og brynene dine en vakker farge for et mer definert og stilig utseende.
 • Forming av bryn: La Evi forme brynene dine for å fremheve din naturlige skjønnhet.
 • Vippeextensions: Få drømmevippene du alltid har ønsket deg med profesjonelle vippeextensions.
 • Fjerning av vippeextensions: Når det er på tide å bytte ut eller fjerne dine vippeextensions, er jeg her for å hjelpe deg.
 • Vippeløft og vippebøy: Gi vippene dine et løft og få et mer åpent og strålende blikk.
 • Brynslaminering / Browlift: Brynene dine fortjener også litt kjærlighet. Prøv  bryn laminering for vakre, velpleide bryn.
 • Henna Brow: Gi brynene dine en naturlig farge med  Henna Brow-behandling.

Vippeløft - Jessheim

 

 

Vippeløft i Jessheim (med farging)

 

Ønsker du å gi dine naturlige øyevipper en forfriskende forvandling? Da kan vippeløft og farging av vipper være det perfekte valget for deg. Hos oss tilbyr vi farging av vipper og vippeløft i Jessheim til en pris på 850 kr.

 

Hva er vippeløft?

Vippeløft, også kjent som vippebøy, er en permanent metode for å bøye opp dine naturlige øyevipper. Dette gir en illusjon av lengre vipper og et mer våkent uttrykk. Etter vippeløftet kan vi utføre profesjonell farging av vippene, som bidrar til å fremheve dine øyne og gi deg et mer uttrykksfullt utseende.

 

Under behandlingen vil øyevippene forsiktig bli separert og formet rundt en silikonstang ved hjelp av et spesielt lim. Formen på silikonstangen bestemmer graden av løft, fra en lett bøy til en mer dramatisk krøll. 

 

Holdbarhet og vedlikehold av vippebøy

Effekten av vippeløft varer normalt mellom 4 og 8 uker. Dette kan variere avhengig av individuelle faktorer og livsstil. Det er viktig å merke seg at våre naturlige øyevipper vokser kontinuerlig, og de nye vippene vil gradvis vende tilbake til sin naturlige bøy. Dette betyr at effekten av vippeløft vil avta over tid. I de aller fleste tilfeller vil vippene vare ca. 6 uker.

 

Det er viktig å ta hensyn til riktig vedlikehold. For å unngå skade på de naturlige vippene, anbefales det at vippeløft ikke gjentas oftere enn hver 4. uke.

 

Fordeler med vippeløft

 • Gir dine naturlige vipper et løft og en flott bøy
 • Fremhever dine øyne
 • Reduserer behovet for mascara og sminke
 • Resultatene varer i flere uker
   

Vippeløft i Jessheim (uten farging)

 

Vi tilbyr også vippeløft uten farging til en pris av 750 kr. Denne tjenesten gir deg nesten de samme fordelene som vippeløft med farge. Vippene vil bare ikke bli like fremtredende. Varigheten er også 4 til 8 uker, avhengig av individuelle faktorer og vedlikehold.

 

Brynlaminering og vippeløft i Jessheim

 

Vi tilbyr også vippeløft, sammen med brynlaminering til en pris på 1350 kr. Brynslaminering er en skjønnhetsbehandling som utføres på øyenbryn. Hårene blir børstet i ønsket retning og holder denne fasongen i opptil 6 uker, før man eventuelt tar behandlingen på nytt. Man får altså ikke et permanent resultat som ved microblading, men en varighet på 4-6 uker.

 

Når du bestiller time hos meg, betyr det at du godtar salongens regler og personvernpolicy. Det inkluderer at dersom en kunde ikke møter opp til oppsatt time så vil vedkommende bli tilsendt en faktura for tjenestens fulle beløp.

 

Kontakt oss i dag for å reservere din time for nye vipper og bryn!

Før- og etterbilder vippeløft